profielfotoshoot Terre des Hommes

profielfotoshoot Terre des Hommes | portretfotograaf Oscar Timmers

Zojuist legde ik de laatste hand aan de resultaten van een profielfotoshoot die ik (tegen gereduceerd  tarief uiteraard) verzorgde voor Terre des Hommes Nederland. Terre des Hommes – actief in maar liefst 17 landen in Zuidoost-Azië, Zuid-Azië, Oost-Afrika en Zuid-Amerika – zet zich in tegen alle vormen van kinderuitbuiting, zoals kinderhandel, kinderarbeid en sexueel misbruik.

Terre des Hommes laat zien dat er in de NGO branche ruimte is tot innovatie. Zo hadden zij onlangs  een wereldwijde primeur met hun 10-jarige virtuele Filippijnse lokmeisje Sweetie, gecreëerd in samenwerking met reclamebureau Lemz: voor het eerst is er een man veroordeeld na online contacten met Sweetie.

Goede profielfoto’s van het personeel dragen bij aan een betere presentatie van een organisatie in zijn geheel. Ik ben blij dat ik met deze profielfotoshoot daaraan een bijdrage heb kunnen leveren. Het was een eer om het personeel van deze innovatieve no-nonsense kinderhulporganisatie vast te leggen. Meer informatie over mijn corporate fotografie vindt u onder andere op mijn pagina Zakelijke portretten.

Helaas, het is niet mogelijk om een reactie te geven.