Zakelijke portretten

Professionele zakelijke portretten: onmisbaar voor uw organisatie.

Portretfotograaf Oscar Timmers stond aan de wieg van het fenomeen corporate profielfotografie en heeft een trackrecord van honderden zakelijke portretten en corporate fotoshoots. Hij fotografeerde de absolute top van het Nederlandse bedrijfsleven in zijn herkenbare stijl: stijlvol en tegelijk sprankelend en toegankelijk.

 

Filosofie voor onderscheidende zakelijke portretten en profielfoto’s:

  • goede zakelijke portretten en profielfoto’s zijn een on-line visitekaartje, niet alleen voor uw werknemers, maar vooral voor uw onderneming als geheel
  • goede zakelijke portretten en profielfoto’s zorgen voor voor een persoonlijke contactervaring bij elke bezoeker van uw website – klant of prospect – ofwel het bereiken van ”client intimacy”

Oscar Timmers geeft uw zakelijke portretten en profielfoto’s een onderscheidende uitstraling door:

  • een zorgvuldige intake waarin hij met u als klant afstemt wat de gewenste uitstraling is van de te maken zakelijke portretten. Hij kijkt ook naar het ontwerp van uw website waar de foto’s geplaatst zullen worden, om u te kunnen adviseren over het formaat van de zakelijke portretten en de kleur en nadruk van de achtergrond die zal worden gebruikt. Bekijk de website van APG voor een indruk van hoe (high end) zakelijke portretten in een frisse vormgeving kunnen worden geïntegreerd.
  • de fotoshoot zelf, waarin hij eenvoud in beeld combineert met een mooie, filmische belichting en aandacht voor de juiste styling
  • een fotoshoot die vooral ontspannen is, waardoor de mensen in beeld zichzelf kunnen zijn en de expressie op elk gezicht echt en sprankelend wordt
  • zijn nabewerking van de geselecteerde zakelijke portretten, waarin hij met lichte retouche en aanpassingen in bijvoorbeeld kleurtoon en contrasten het beste in elk persoon naar voren haalt en zorgt voor dat alle mensen sprankelen.

Ziet u ook als u elke bezoeker van uw website  als een unieke kans om uw werknemers en uw organisatie onderscheidend te presenteren? Aarzel dan niet en neem contact op via het contactformulier.

Contactformulier