En het Gouden Kalf gaat naar…

31 okt 2014 oscar In bijzondere momenten

 
Het was het wachten waard: HilverZorg heeft een nieuwe website en die mag er wezen! Ik ben trots op prominente plek die mijn bedrijfsfotografie krijgt op de website van HilverZorg. Op de nieuwe HilverZorg website wordt ook de corporate film van cameraman / regisseur Tomas Stolk gepubliceerd, in opdracht van Hilversum Events, waarbij ik als assistent cameraman betrokken was.
 
De eerste presentatie van de film aan enkele ingewijden van HilverZorg was een bijzonder moment. Hilversum Events zette met een ludieke “premiere” aankleding gelijk al de puntjes op de i. Na het afspelen van de film viel er even een indrukwekkende stilte en vervolgens sprak Ben Hammer namens de Raad van Bestuur van HilverZorg met emotie en lof over de totstandkoming van deze productie.
 
En toen werden Tomas en ik volkomen verrast door model Teuni Gundlach met twee door haarzelf gemaakte Gouden Kalven, die zij aan ons uitreikte. In een zeer persoonlijke toespraak vertelde Teuni hoe bijzonder ze het had gevonden om als model mee te werken aan zowel de fotografie- als de videoproductie. Ze gaf een gedetailleerd beeld van hoe ze Tomas en mij aan het werk had gezien en we kregen veel complimenten voor onze aanpak en begeleiding. Om verlegen van te worden. Wat een leuke verrassing en wat een prachtige feedback!

Ook interesse in de bedrijfsfotografie van Oscar Timmers? Neem een kijkje op bedrijfsfotografie Oscar Timmers of bel gelijk voor meer informatie op 06 247 49 274.

Helaas, het is niet mogelijk om een reactie te geven.