Bedrijfsfotografie Oscar Timmers

Bedrijfsfotografie Oscar Timmers voor de beste eerste indruk

 
Uw klanten willen met een druk op de knop inzicht hebben in uw bedrijf. Niet alleen willen zij informatie hebben over wat u verkoopt aan producten of diensten, uw klanten willen ook weten WIE de producten of diensten aan hem leveren en vooral ook HOE dat in zijn werk gaat. Inzicht in de processen in uw bedrijf geeft uw klanten een gevoel over de kwaliteit die zij met zijn aankoop of inhuur van uw producten of diensten in huis krijgen. Bedrijfsfotografie specialist Oscar Timmers laat u uw klanten, propects en toekomstige werknemers zien waar uw onderneming en organisatie voor staat.
 
Als bedrijfsfotograaf verzorg ik in Nederland en in het buitenland met veel plezier onderscheidende bedrijfsfotografie ten behoeve van websites, brochures en recruitment. Ik werk in opdracht van reclame- en communicatiebureaus en steeds vaker word ik door ondernemingen zelf gevraagd voor bedrijfsreportages, portretten en de fotografie van bedrijfsprocessen en werknemers in actie. Zo verzorgde ik jarenlang vrijwel alle corporate fotografie voor APG en mocht ik meerdere malen hun Raad van Bestuur en CEO fotograferen. Voor Rabobank Nederland fotografeerde ik CEO Wiebe Draijer. Ik maakte van hem frisse headshots en portretten met een corporate achtergrond. Daarnaast mocht ik een reportage impressie maken van een werkdag van de raad van bestuur van Rabobank Nederland. Ik verzorg echter ook corporate fotoshoots en bedrijfsreportages voor kleinere organisaties, waarbij het grote voordeel is dat de lijnen veel korter zijn en er heel snel mooie resultaten kunnen worden behaald.
 

Bedrijfsfotografie toegepast op uw organisatie

De mogelijkheden en toepassingen van bedrijfsfotografie zijn zeer divers. Of u nou op zoek bent naar portretfoto’s of professionele profielfoto’s ten behoeve van uw jaarverslag, Linkedin, website of presentaties. Of uw bedrijfsprocessen wilt laten zien aan uw klanten. Bedrijfsfotografie Oscar Timmers biedt u de mogelijkheid een professionele indruk achter te laten middels krachtige, illustratieve beelden van uw bedrijfsprocessen en uw werknemers, uw bedrijfspand, het interieur of uw bedrijfsevenementen. Uw verhaal komt tot leven en spreekt tot de verbeelding. Bij klanten, prospects en werknemers. Als bedrijfsfotograaf geef ik middels mijn professionele bedrijfsfotografie diensten uw organisatie een gezicht.
 
Niet alleen voor klanten, ook voor werknemers
Bedrijfsfotografie is niet alleen zeer geschikt om te communiceren met uw klanten, het is ook een uitgelezen kans om te communiceren met uw werknemers. Zowel met uw bestaande werknemers als met uw toekomstige. Voor uw bestaande werknemers kunt u mijn bedrijfsfotografie inzetten voor bijvoorbeeld trainingsdoeleinden op uw intranet. Mocht u personeel willen werven, dan is bedrijfsfotografie het perfecte instrument om uw toekomstige werknemers aan te spreken, via advertenties, een uitnodigende Werken Bij website en uiteraard de social media kanalen. De herstellende economie maakt dat in steeds meer sectoren, zoals de nautische sector, het zeer moeilijk is om aan gespecialiseerd personeel te komen. Met bedrijfsfotografie kunt u zeer direct een representatieve indruk geven van de werkzaamheden en de sfeer in uw onderneming. Ook hier geldt: door het aan uw doelgroep te laten ZIEN hoe plezierig, interessant of uitdagend het is om in uw organisatie te werken, werft u nieuw personeel op de meest authentieke manier.
 

Meer weten over bedrijfsfotografie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en toepassingen van bedrijfsfotografie voor uw bedrijf? Aarzel niet en neem contact op via het contactformulier of bel mij direct op 06 247 49 274. Ik kom graag bij u langs voor een vrijblijvende intake.
 
Ik wil meer informatie