Corporate fotografie

08 jul 2014 oscar In Corporate

Corporate fotografie: een belangrijk onderdeel van mijn werk als portretfotograaf.

Het levert niet de meest spectaculaire beelden op, maar het geeft mij veel plezier dat ik binnen de richtlijnen van zakelijke fotografie er toch in slaag om mensen en organisaties onderscheidend te fotograferen. Ik maak voor mijn corporate fotografie onderscheid in profielfotografie,  editorial fotografie (portretten en reportages op locatie, te behoeve van jaarverslagen, relatie magazines, personeelsbladen e.d.) en illustratieve fotografie (fotografie waarmee u als organisatie iets kunt laten zien over bijvoorbeeld uw processen en werkzaamheden, ter informatie of juist om een bepaald gevoel over te brengen bij uw klanten).

 

Profielfotografie

Kijk on-line om u heen op de vele corporate websites, op LinkedIn en andere social media en u zult het met mij eens zijn dat verreweg de meeste mensen nog wel een behoorlijke verbeteringsslag kunnen maken met hun profielfoto. Corporate profielfotografie beschouw ik als een ambacht pur sang. Een goede profielfoto bijvoorbeeld is voor mij simpel qua beeld (compositie), technisch perfect (licht en nabewerking) en aansprekend qua uitstraling. De uitdaging voor mij is om het licht zo mooi mogelijk neer te zetten, zonder dat het ten koste gaat van de expressie op de gezichten. Zie een profielfoto als het eerste contactmoment met uw allerbelangrijkste klant of prospect en zie mij als een consultant die ervoor zorgt dat u er op u paasbest uitziet. Voor een sprankelende eerste indruk!

 

De enorme opmars van on-line communicatie brengt met zich mee dat goede zakelijke portretten en profielfoto’s op social media zoals LinkedIn onmisbaar zijn geworden voor de digitale presentatie van uw organisatie. U kiest voor mij als portretfotograaf als u elk contactmoment met een bezoeker van uw website ziet als een unieke kans om uw werknemers en uw organisatie onderscheidend te presenteren.

 

Graag denk ik samen met u na over welke boodschap u met mijn corporate foto’s wilt geven aan de bezoekers van uw website en social media kanalen: vriendelijk, toegankelijk  en betrouwbaar zijn veelgehoorde wensen, maar zelfvertrouwen en ambitie zijn wat mij betreft ook kernwoorden die mogen doorschemeren in corporate portretten. Zelfvertrouwen over hetgeen u en uw organisatie te bieden heeft voor uw klanten en de ambitie die u met uw organisatie heeft voor de nabije toekomst. Op mijn beurt heb ikzelf naar u als klant ook zelfvertrouwen en ambitie. Zelfvertrouwen vanwege mijn brede ervaring met corporate fotografie, van talloze LinkedIn profielfotoshoots tot high-end fotoshoots voor Raden van Bestuur van multinationals. Zo fotografeerde ik meerdere malen de Raad van Bestuur van APG, een van de grootste pensioenuitvoerders ter wereld, alsmede het overgrote deel van de corporate headshot van APG’s top- en middenkader, woordvoerders en sprekersbureau.

 

Meer informatie over mijn corporate fotografie vind u ook op mijn pagina zakelijke portretten. Hier vindt u meer over mijn filosofie en werkwijze voor onderscheidende zakelijke portretten en profielfoto’s. Voor ZZPers gelden speciale tarieven!

 

Direct contact opnemen voor meer informatie over mijn corporate fotografie kan natuurlijk ook. Schrijf mij een berichtje met uw vragen of wensen via onderstaande contactbutton en ik neem zo snel mogelijk contact met uw op.

 

Contactformulier

 

 

 

Helaas, het is niet mogelijk om een reactie te geven.