Nieuwe website Oscar Timmers Fotografie

25 jun 2014 oscar In bijzondere momenten

 

 

Afgelopen weken is er hard gewerkt aan de totstandkoming van mijn nieuwe website en vanavond is het zover…  de website is niet af en staat live op www.oscartimmers.com

 

Niet af?! Foutje zeker?… Zeker niet. De website is klaar om vertoond te worden, maar zal zich blijven door ontwikkelen. Ik was niet helemaal tevreden met mijn oude website, die erg statisch was. Deze nieuwe website laat zich makkelijk aanpassen, niet alleen qua portfolio beelden, maar ook qua structuur, modules en tekstuele inhoud: het is nu veel makkelijker om wat te vertellen bij de beelden ik vertoon in mijn portfolio en middels de geïntegreerde blog kan ik nu ook wat vertellen over het proces achter de foto’s.  En… heel belangrijk… het is mijn eerste portfolio met full screen beelden, retina-ready, dus kom maar op met die high res beeldschermen!

 

Veel kijkplezier allemaal en is ben erg benieuwd naar jullie reacties!

 

Mark van den Ing van Ingteractive.com superbedankt voor al je adviezen, het harde werken en… je geduld bij mijn vele, vele vragen !

 

Hartelijke groet,

Oscar Timmers

 

 

Helaas, het is niet mogelijk om een reactie te geven.