Sportfotografie | actiefoto’s en portretten | TTV Hilversum

Inklappen Meer info

26 jun 2014 in Sports

Klant: Vrij werk

Locatie(s): Tafeltennis Vereniging Hilversum

Timing is bij sportfotografie van essentieel belang. Bij tafeltennis – de snelste balsport op aarde  – zijn de snelheden van het balletje en de atleten zo hoog dat er bijna niet te timen valt. Sportfotografie wordt dan een kwestie van fotograferen op gevoel.
 
Voor deze sportfotografie shoot schoot ik zowel verstilde portretten als snelle actiefoto’s van een selectie landelijke toptafeltennissers van TTV Hilversum. Om de concentratie van de spelers  en het bepalende moment van actie extra naar voren te laten komen, gebruikte ik extra krachtig flitslicht.
 
Bekijk hier de resultaten van deze sportfotografie shoot bij de grootste tafeltennis vereniging van Nederland. Timon Jacob schoot enkele korte making clips van ons aan het werk. Bekijk hier het Behind the scenes filmpje. Het einde van het filmpje laat zien dat sportfotografie niet altijd zonder gevaren is ;) !
 
Meer weten over mijn werk als sportfotograaf? Bekijk dan mijn pagina sportfotograaf Oscar Timmers of neem direct contact met mij op via het contactformulier.

 

Contactformulier