LinkedIn fotograaf Oscar Timmers

23 jan 2015 oscar In Corporate Tags: ,

LinkedIn fotograaf Oscar Timmers over de perfecte profielfoto

Ik merk als bedrijfsfotograaf en LinkedIn fotograaf dat steeds meer mensen hun LinkedIn profielfoto serieuzer aanpakken. Een goede ontwikkeling! Alle onderzoeken tonen het aan: verzorgde LinkedIn profielen worden vaker en langer bezocht en een goede LinkedIn profielfoto is daarom onmisbaar.

Met een effectief LinkedIn-profiel scoor je hoger in de zoekresultaten en kom je beter onder de aandacht van recruiters en werkgevers. Want bedrijven gebruiken steeds vaker social media om mensen te zoeken en te werven. Met een volledig en verzorgd profiel laat je een goede indruk achter en verhoog je je kansen op de arbeidsmarkt. Een goede LinkedIn profielfoto trekt meer views. Wanneer je daarbij je vaardigheden benoemt, heb je meer kans dat LinkedIn-leden jouw profiel bezoeken: maar liefst 13 keer meer! (bron: http://www.frankwatching.com). Een mooie LinkedIn profielfoto verhoogt deze score: een krachtige, stralende profielfoto valt op tussen de vele matige tot slechte profielfoto’s op LinkedIn.

Haal ook meer uit je LinkedIn profiel met de juiste LinkedIn profielfoto!

 

Een prachtige LinkedIn profielfoto voor Eur 120,-  Neem een collega mee en ontvang Eur 20,- korting!

Bent u ook klaar met middelmatigheid en wilt u de puntjes op de i zetten met een stralende LinkedIn profielfoto? Aarzel niet en neem contact op via het contactformulier of bel mij direct op 06 247 49 274.

Contactformulier

Helaas, het is niet mogelijk om een reactie te geven.