Sport fotoshoot Mom in Balance

13 nov 2015 oscar In Geen categorie, Sports Tags: ,

Sporten tijdens je zwangerschap. En daarna blijven sporten als moeder.

 
Dat is waar outdoor fitness keten Mom in Balance zich sterk voor maakt. Onlangs mocht ik een energieke sport fotoshoot voor Mom in Balance verzorgen in het Vondelpark. Het was een superleuke dag. Mooi weer, een super team van Mom in Balance en fanatieke modellen. Als sportfotograaf ben ik altijd op zoek naar energie in het beeld. Ik had al snel in de gaten dat ik me bij deze modellen niet hoefde in te houden. Wat een topfitte dames!

Bijgaand een klein making of clipje en een preview van onze sport fotoshoot. Dit was aan het eind van de dag en de zoveelste explosieve oefening voor de camera! Iedereen die deze split jumps oefening kent, zal respect hebben voor deze atleten!

 

Helaas, het is niet mogelijk om een reactie te geven.